Privacybeleid

Op onze site is ons doel om uw winkelervaring veilig, gemakkelijk en zonder zorgen te maken. Onze privacy- en beveiligingsprogramma's zorgen ervoor dat elke transactie die wordt gedaan op onze site 100% veilig en gegarandeerd is.
Welke informatie verzamelen we?

De soorten persoonlijke gegevens die we van u verzamelen, zijn afhankelijk van de omstandigheden van het verzamelen en van het type service dat u bij ons aanvraagt. Als u bijvoorbeeld een product van deze website wilt kopen, kunnen wij gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, afleveradres en factuuradres, en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.
Aangezien we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming hebt gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u ons hebt verstrekt voor gebruik in overeenstemming met deze verklaring, tenzij u ons vertelt anders.

Hoe we informatie verzamelen We kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u ons via de e-mail behandelt, zullen wij geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website mogelijk te maken.

Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken Meestal verzamelen we uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen identificeren wie de service gebruikt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpen ons om een ​​profiel te ontwikkelen van wie onze service gebruikt, dit helpt ons bij het aanbieden van producten die voldoen aan de behoeften van de gebruikers van deze website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden Wij kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of voor aanverwante doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie namens u te voltooien of om u een product te leveren dat u hebt gekocht. We betrekken externe contractanten om services voor ons uit te voeren, waarbij de aannemer de persoonlijke informatie verwerkt die wij hebben. We betrekken momenteel bijvoorbeeld externe aannemers om:
Lever producten aan die op deze website zijn gekocht Verstrek elektronische overboekingsservices, verwerking van creditcardaccounts en gerelateerde services In deze situaties gebruikt de derde-contractant strikt verboden persoonlijke informatie over u, behalve voor het specifieke doel waarvoor wij hebben geleverd. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook bekendmaken aan verschillende wetshandhavingsinstanties en overheden over de hele wereld voor veiligheids-, douane- en immigratiedoeleinden. Anders dan het bovenstaande zullen we uw persoonlijke informatie niet zonder uw toestemming bekendmaken tenzij openbaarmaking of noodzakelijk is om een ​​bedreiging van het leven of de gezondheid te voorkomen, toegestaan ​​of vereist door de wet, redelijk noodzakelijk om de wet te handhaven of noodzakelijk om een ​​vermoedelijke onwettige activiteit te onderzoeken.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens We bewaren uw persoonlijke gegevens veilig en zullen deze niet verhandelen, verhuren of verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om alle informatie die we over u hebben veilig te houden. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch worden opgeslagen op ons computersysteem, firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilters kunnen al onze elektronische informatie beschermen.
Uw zorgen oplossen Als u toegang wilt hebben tot uw persoonlijke informatie, een klacht wilt indienen over een inbreuk op uw privacy of als u een vraag hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, stuurt u uw verzoek, klacht of vraag door naar het onderstaande adres. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht via e-mail.

Wijzigingen in deze privacyverklaring We kunnen deze privacyverklaring wijzigen naarmate onze zakelijke vereisten of de wet veranderen. Alle wijzigingen in deze privacyverklaring worden op onze site bijgewerkt. Bezoek deze pagina daarom regelmatig om er zeker van te zijn dat u onze meest recente privacyverklaring hebt.