Puur Wit Nike Air Force 1 - Nike's Perfecte Schoenen

Posted by admin 19-06-2019 0 Comment(s)

Puur Wit Nike Air Force 1 - Nike's Perfecte Schoenen

 

In de wereld van sneakers worden sommige stijlen klassiekers. De sneakers die zo consequent zijn doorgegeven, zijn een echte favoriet geworden, en deze trend is nog nooit gereduceerd. De klassieke stijl is nooit geaccepteerd en geliefd bij liefhebbers van sneakers en het grote publiek. Voor Nike worden sommige modellen verkocht aan aandeelhouders, vergelijkbaar met de volledig witte lederen Air Monarch-serie die hun ouders leuk vinden, maar zo'n serie is duidelijk geen favoriet van kinderen en modewensen, ze haten zulke schoenen. Er zijn paar schoenen die over de hele wereld zijn gezocht voor verschillende leeftijden en drukte. De Nike Air Force 1 heeft de belangrijkste eigenschappen: low-top, all-white.

Dames Nike Air Force 1 Low CD0183-600 Allemaal Lichtroze Blauw

De witte low-powered Air Force1 is altijd een van de best verkochte sneakers geweest. Meer dan een decennium geleden vertelde sportartikelanalist Matt Powell de New York Times dat de schoenen in 2005 ongeveer 12 miljoen paar hebben verkocht, en de totale verkoop voor de eerste 20 jaar van de release. Volgens de analyse van Powell is Air Force 1 na tien jaar nog steeds de nummer 2-schoen in de Nike-verkoop. De vurige co-branded en limited editions kunnen AF1 tijdelijk meer persoonlijke kansen bieden, waardoor er meer actualiteit ontstaat in de nieuwe generatie, maar het monochrome kleurenschema, met name puur wit, is de schoen die altijd in elk heeft bestaan. De reden voor het soort winkel.

 

Toen Air Force 1 op het veld verscheen in 1982, creëerde Nike-ontwerper Bruce Kilgore een versie die alleen high-top stijlen, riemen aan de enkels en een uniek tussenzoolontwerp bood, wat de eerste keer was dat Nike-luchtkussens verschenen. Op de basketbalschoenen. De natuurlijke witgrijze kleur maakt de kleur en stijl van de schoenen eenvoudig. Na de meer gedurfde kleurendistributie van het team, de low-profile versie in 1983, maakt deze keuze Luchtmacht 1 een meer populaire keuze.

 

Het oorspronkelijke plan van Nike was om Air Force 1 tot een populaire showcase van de volgende generatie en nieuwe technologie te maken. Maar ik had niet verwacht dat deze stijl een klassieker is geworden, aanwezig geweest in de schappen, deze moeten misschien worden toegeschreven aan een verscheidenheid aan opkomende kleuren, dank schoenbedrijf Baltimore, dat de eerste winkel lanceerde "Het plan van schoen van de maand redde Air Force 1. Air Force 1 begon met verschillende merken en schoenenwinkels te werken en lanceerde toen een beperkte versie waarmee de schoen verbinding kon maken met de stad.

Unisex SLAM DUNK x Nike Air Force 1 318985-100 Alle Wit Zwart Army Green

De komst van de zuiver witte laag uitgesneden versie, deze witte configuratie, maakt de voormalige stijl een meer schitterende ster. Maar toen Air Force 1 Low voor het eerst werd uitgebracht, waren de schoenen vol met onopgeloste mysteries. Volgens interne bronnen werd de volledig witte versie van de Air Force 1 voor het eerst uitgebracht in 1997, maar sommige winkels zoals Foot Locker verkochten op sommige plaatsen de witte high-end versie in 1992. En in 1994 waren alle wit en zwart hoog -top of low-top sneakers waren verschenen qua uiterlijk.

 

Ongeacht de officiële releasedatum van de schoenen, werd de volledig witte low-cut versie van Air Force 1 al snel de verkoopkampioen. Nike weet hoe de loyale fans onderwerpen en populair maken. Het belangrijkste punt, Nike limited edition, volledig witte versie van een tijdelijke verlaging van de opbrengst, wachtend op de behoeften en verwachtingen van mensen. In het plan van 1990 heeft Air Force 1 een aantal verschillende objecten met beperkte stadstoegang gecreëerd. In 1994 werd de versie van de bende uitgebracht en het City Attack-programma werd geïntroduceerd om het vertrouwde Nike NYC-logo op de wereldmarkt te promoten.

 

In Londen, als gevolg van de release van JD Sport, begon de volledig witte en volledig zwarte Air Force 1 snel aan populariteit toe te nemen. Drie jaar na de impact van Nelly's liedjes in 2005 kreeg Atlanta's pionier-muzikant Young Jeezy zijn eigen, kenmerkende Air Force 1. Meteen ging het paar sneakers de straatcultuur binnen en werd het een onmisbaar symbool in straatmode. Met witte T-shirt en dikke jeans werd het het uniform van straatjongens. Met de toename in bruikbaarheid en relatief lage prijzen werd Air Force 1 al snel een modefenomeen.

Unisex Nike Air Force 1 07 LV8 ID Dark Angel 3M315115-112 Alle Wit Grijs

Rond 2000 begonnen mensen hun eigen luchtmacht 1 te bouwen, een verscheidenheid aan verschillende decoraties en ontwerpen werden op de schoenen gebruikt. Vanaf dit moment is Air Force 1 meer een canvas, waardoor ontwerpers vrij kunnen spelen, waardoor de sneakers een legende worden. Nigo's Bapsis maakt gebruik van bijna hetzelfde ontwerp, maar in ieder geval geven dergelijke ontwerpen en stijlen veel aandacht aan de groei van luchtmacht 1. Bapestas gebruikt lakleder en gekke kleuren, die Nike meer nieuwe inspiratie geven. Puur wit werd op verschillende plaatsen op hetzelfde moment gedragen. Voor Reebok was de I3-serie schoenen destijds de hoofdstijl, maar woordvoerder Allen Iverson heeft de liefde van Air Force 1 niet opgegeven. Toen Nelly het lied overal in het land liet zingen, hebben Footlocker en Nike de oorspronkelijke prijzen verlaagd Tijdig. We zagen dat de planken die ooit de I3-serie hadden geplaatst op Air Force 1 waren gezet. Dit tijdperk en samenwerking hebben ervoor gezorgd dat Air Force 1 een collector's item en zelfs een opgepikt product was.

 

Zoals we allemaal weten, heeft Nike in 2007 verschillende werken gemaakt voor het jubileumevent Air Force 1. De pure witte Air Force 1 Low wordt gebruikt als een boetiek. De versie van de krokodillenhuid is een handgemaakte versie van Made In Italian, die extreem luxueus is en voor $ 2000 wordt verkocht. Bij het maken van de Volkswagen-versie heeft de ontwerper de algehele structuur opnieuw gemaakt en de sneakers in verschillende versies onderverdeeld. De puur witte stijl, gemaakt van 10A leer, is eenvoudiger en eenvoudiger en ziet er zelfs meer uit dan de originele versie. Wit.

 

Maar geleidelijk aan werd de rol van Luchtmacht 1 vervangen door nieuwe trends in de handen van verzamelaars. Sommige mensen beschuldigen de verjaardag van het verkopen van te veel stijlen, waardoor mensen esthetische vermoeidheid ervaren. Sommige gezichtspunten wijzen erop dat de broek dunner en dunner wordt. Deze combinatie lijkt niet geschikt voor Air Force 1, maar de schoenen worden niet gestaakt en zijn nog steeds te koop. Als een klassieke stijl met een verscheidenheid aan stijlen en strategieën, is Air Force 1 een klassieker geworden die meerdere generaties omvat. Voor elke generatie heeft deze schoen een andere betekenis.

Heren Nike Air Force 1 Jewel Mid AV2586-200 Allemaa Army Groen bruin

Hoewel Air Force 1 een geschiedenis van ontelbare schittering heeft, hebben verschillende sterren zo'n stijl ooit onder de knie gekregen. Onlangs begon het DNA van Force te veranderen, werd het een meer high-end ontwerp en werd het ook hoger in het bovenleer. Om tegemoet te komen aan de moderne manier van aankleden, zagen we vorig jaar de nieuwe evolutie van de Special Field Air Force 1.

 

Niemand zal deze klassieke schoen uitrollen op het historische toneel. Nike heeft deze schoen in de jaren tachtig niet met pensioen laten gaan en niemand kan de schoen van de plank laten. Met het 35-jarig jubileum is de puur witte versie bijna 20 jaar lang een populair bestaan geworden, terwijl AF1 nog steeds de basis is van het verleden en de toekomst van de schoenen.

Leave a Comment