Of De Trendloopschoenen Nike Air VaporMax Kunnen Dragen Om Te Rennen?

Posted by admin 05-08-2018 1 Comment(s)

Nike Air VaporMax. Het lijdt geen twijfel dat deze schoenen belangrijk zijn voor de modewereld, maar terug naar de loopschoenen zelf, kunnen deze schoenen, die bekend staan ​​als "de toekomst definiëren", worden gedragen om te rennen? Met enige schroom en opwinding brachten we ongeveer twee weken door om je deze beoordeling te geven.

2018 Nike VaporMax CS Triple Zwart

Kiss My Airs is het thema van 2017 voor AMD, en Air VaporMax, als het nieuwe vlaggenschipproduct, interpreteert ongetwijfeld levendig het thema dominant in uiterlijk. Na jaren van moeizame studie presenteerde het droomluchtkussen dat uiteindelijk werd geboren, het visioen van 'lucht onder de voet' levendig.

 

Tegelijkertijd beschouwen meer mensen Air VaporMax als het belangrijkste en belangrijkste product op het gebied van hardloopschoenen nadat Nike de aas van de Yeezy-trend verloor. Als je kijkt naar de sterren die Nike naar het platform bracht voor Air VaporMax, kun je Nike's vastberadenheid zien om deze keer te winnen. Het lijdt geen twijfel dat de Air VaporMax een van de meest stijlvolle hardloopschoenen aller tijden zal zijn, en hardlopen daarin zal een van de meest opwindende dingen zijn!

2018 Nike Air VaporMax Plus Photo Blauw Zwart

Jurk:

Eerlijk gezegd, de eerste keer dat je de Air VaporMax opzet, voel je iets zo stijf als je nog nooit eerder hebt gevoeld. Er is geen overgangsfase tussen de schuimzones, vooral de harde lucht in de voorpalm en het overdreven ontwerp van de grote groeven in de zolen. Deze vreemde sensatie duurt even om aan te wennen, en de Air VaporMax voelt lichter aan wanneer hij loopt of rent na een run-in.

 

De vamps van Air VaporMax zijn gebreid met Flyknit en Dynamic Flywire, beide kenmerkende vamptechnologie van Nike. Daarom is de pasvorm en rek van de hele vamp vanzelfsprekend.

 

Ondersteuning:

 

Voor traditionele hardloopschoenen is de ondersteuning vaak zichtbaar voor het blote oog vanwege de solide tussenzool. Voor Air VaporMax is de ondersteuning echter onzichtbaar in het luchtgevulde luchtkussen en is het gemakkelijker voor de drager om psychologisch onveilig te zijn tijdens het hardlopen. Daarentegen is de gehele achterpalm van de Air VaporMax betrouwbaarder dan die van de voorste palm, en het klassieke ontwerp met hoefijzervorm bleek de beste zoolvorm te zijn sinds het tijdperk van traditionele hardloopschoenen. Daarom, hoefijzer luchtkussen voegt natuurlijk veel toe aan de stabiele ondersteuning.

2018 Nike Air VaporMax Plus Triple Grijs

Buffer:

 

Vergeleken met het dempende effect van houten natrium in de luchtkussenstructuur van Air Max in het verleden, weerspiegelt de luchtkussentjesstructuur die door het nieuwe ontwerp is ontworpen, nog altijd bepaalde toepasselijke schokvertragingsprestaties. De VaporMax-pakking heeft alleen overdreven vervorming wanneer de achterhand met opzet wordt verwijderd.

Het is zeker een goede zaak, natuurlijk, dat een verbeterd luchtkussen gemiddelder is, en de verdeling van de gasdruk in de natuurlijke heeft ook een stabieler dempingseffect gebracht, vooral in het harde cement en asfalt, VaporMax kussenkussenprestaties of om te voldoen aan de verwachtingen van een traditioneel paar hardloopschoenen, het tegenovergestelde is in bestrating van zacht kunststof loopwerk, VaporMax bufferbuffer is reactie is niet zo voor de hand liggend.

Het grootste probleem van de Air VaporMax-buffer is dat de voorpalm te hard is en de achterpalm te zacht is. De voorpalm is echter te hard en de achterpalm is te zacht.

 

Duurzaamheid:

 

Wanneer bijna iedereen Air VaporMax voor de eerste keer ziet, stellen ze de vraag: zal het luchtkussen exploderen? Dus we kunnen u een duidelijk antwoord geven na het testen van bijna 100 km: nee!

Nike Air VaporMax Land-ID Groot-Brittannië

VaporMax is misschien wel het sterkste luchtkussen in de geschiedenis van Air Max. De nieuwe TPU-schuimtechnologie vormt een perfecte nieuwe vorm voor de ideale vorm van het luchtkussen en biedt kwaliteitsborging in termen van sterke en slijtvaste prestaties. De luchtkussenstructuur gescheiden van de voor- en achterkant kan de algehele demping van de prestaties van het luchtkussen beter verminderen. Vanaf de testafstand van 100 kilometer kan de verzwakking van het luchtkussen bijna worden genegeerd.

 

Conclusie:

Nike Air VaporMax heeft als nieuw mode-item genoeg succes geboekt. Als u echter een gekwalificeerde hardloopschoen wilt worden, heeft Air VaporMax nog een lange weg te gaan.

1 Comment(s)

Elaine:
12-08-2019, 07:23:38 PM
Reply

No comment

Leave a Comment