Nike Air Max 95 - Een Klassieker Door De EeuwenHeen

Posted by admin 21-01-2019 0 Comment(s)

In tegenstelling tot de vorige paar hardloopschoenen uit de Air Max-serie, ziet de Air Max 95 er een jaar lang precies uit als een sportschool in de sportschool en rijdt hij graag wild, maar niet voorzichtig, door de spierman van Harley. Omdat de ontwerper Sergio Lozano het team leidde om het eerste paar Air Max-hardloopschoenen te maken, meer geneigd om buiten te ontwerpen, het eerste uiterlijk van het Air Max-luchtkussen met zichtbare afdichting, het op Colorado Grand Canyon gebaseerde schoenontwerp en soortgelijke Air Jordan 10 De riemen zijn zeer aantrekkelijk genoeg om de aandacht te trekken.

Nike Air Max 95 Fresh Mint

Als een van Nike's grote serie producten, "Just Do It Pack", zijn deze schoenen niet zo prominent als de stukken ontworpen door Air Force 1, maar ze zijn ook uniek in de serie. Met behulp van de Just Do It-slogan en het vroegste Nike Logo oranje logo als hoofdtekst van het ontwerp, is het ontwerp van het bovenwerk onregelmatig betegeld en zijn de ontwerpcomplexiteit en esthetiek op een niveau.

 

Het lichaam van de Air Max 95JDI is nog steeds het grootste hoogtepunt van de schoen, met behulp van een combinatie van leer en lassen. Sommige unieke kenmerken van Nike - het Swoosh-logo en het Nike Air-logo - zijn de ondersteunende rol op deze schoenen geworden, wat de ontwerpruimte van de schoenen aanzienlijk vergroot. Het is vermeldenswaard dat de Air Max 95 "JDI" dit keer een deel van de mesh gebruikte om het patroon te bedekken in het deel dat het dichtst bij de schoenveter ligt, waardoor een doorschijnend mysterie ontstond.

Nike Air Max 95 Essential Cool Grijze Trainers

De tussenzool van de sneakers gebruikt een geheel witte EVA om het Air Max luchtkussen in te wikkelen, wat in schril contrast staat met het lichaam. Het is vermeldenswaard dat de textuur van de tussenzool ook de verlenging van de bovenkant heeft, die erg lijkt op het spoor van de tank, dik en stevig.

 

De sneakers loopzool is zoals hierboven beschreven, en de off-road is erg sterk. De grote "Waffle Cube" geeft je zelfs het vertrouwen om het te dragen om de berg te beklimmen. Tegelijkertijd neemt de oranje-zwarte middenonder TPU een bionisch ontwerp aan, dat de ruggengraat nabootst en de stabiliteit van de buitenzool verhoogt, waardoor de Air Max 95 echt "waardig is van start tot finish".

Nike Air Max 95 Pull-tab Navy-Brow Rood

Om de afstemming tussen het Nike "JDI" -pakket en de Air Max 95 te evenaren, is het algehele kleurenschema van de sneakers eenvoudig zwart-wit-oranje. De oranje kleur wordt gemengd tussen de zwarte en witte gebieden van het grote gebied, zodat de algehele kleur van de schoenen niet zo saai is. Op deze manier is de algehele toon donker, maar de fel opgesmukte schoenen zullen veelzijdiger zijn en is ook zeer geschikt voor gebruik in verschillende seizoenen, combinaties en gelegenheden.

 

Ruw en zorgvuldig, klassiek zonder gebrek aan moderniteit, de Air Max 95 "JDI" is een zeer succesvol product voor zowel schoenen als kleuren. Als je dit soort SUV leuk vindt zoals ik, dan wil ik een paar retro loopschoenen die zich aan alle draagscènes kunnen aanpassen. Ik geloof dat je met zijn ontwerpfijnheid en -waarde je geen spijt zult hebben van het kopen ervan.

Off White Nike Air Max 95 Wit Zilver

Leave a Comment