Nike Air Max 270 Met 270 °Atmosferisch Kussen

Posted by admin 18-02-2019 0 Comment(s)

 

Wat is het gevoel om in de wolken te lopen? Nike Air Max 270 geeft je absoluut het antwoord dat je wilt. De AirMax 270 heeft het hoogste Air Max-luchtkussen in de geschiedenis van het merk en de 270 ° -satmosfeer met superatmosfeer omgeeft de hak achter voor een uitzonderlijk zachte en comfortabele ervaring.

 

De Nike Air Max 270 is de eerste Nike Air-schoen die perfect combineert sport en vrije tijd. Het "U" dikke luchtkussen met halve palm is ontworpen om op een hoog prestatieniveau te presteren en voldoet de hele dag aan slijtage. vraag naar. Het 270 ° zichtbare grote luchtkussen steekt naar buiten uit en de buitenkant ziet er erg zacht en comfortabel uit. Het unieke vormontwerp is een mode-item geworden voor veel hipsters om op straat te gaan, en verliest ook geen andere hardloopschoenen in prestaties.

Nike Air Max 270 Rood En Zwart Met Wit

Voorkant:

 

De buitenzool is bedrukt met de letter "MAX". De luchtopeningen van verschillende afmetingen van de bovenkant zorgen voor luchtcirculatie en het voorste gevormde materiaal beschermt de tenen. Onregelmatig ontwerp uit één stuk, het driedimensionale Nike-logo op de tong en de gevormde "Air 270" zien er heel schattig uit.

 

Bovenkant:

 

Het ontwerp van de zool is laag en hoog en de vorm is glad. De tussenzool van wit schuim is gecombineerd met een zwart bovenwerk en het klassieke kleurenschema is erg ingehouden. Een groot volume luchtkussens die 270 ° naar buiten uitsteken, creëert een unieke visuele ervaring. De schoenmond en de teen van het kleine logo echoden voor en na, en het plezier is vol.

 

Bovenste hiel:

 

Het luchtkussen bezet bijna tweederde deel van de hiel. De zwarte kleur is sterk en de zwarte tong is gemakkelijk aan en uit te zetten. De hielvormige letter "AIR" is een goede versiering.

Nike Air Max 270 Sepia Stone Zwart Summit Wit

Comfort:

 

Het gewicht is matig en er is geen zwaar gevoel op de bovenste voet. Het bovenwerk is gemaakt van elastische stof en kan vrij worden gebogen om volledige flexibiliteit in allerlei bewegingen te garanderen. Dankzij het sokvoeringontwerp past het bovenwerk goed op de voet en is het comfort van het pakket goed. De mesh-openingen van verschillende afmetingen van de bovenkant houden de luchtcirculatie binnen en buiten de schoen, wat zorgt voor goed ademend vermogen en droogheid. Tussenzool van het voorvoetschuim, 270 ° luchtkussendikte van de rugpalm is 3,2 cm, het ontwerp van de voorkant laag en hoog, het is alsof je naar voren geduwd wordt tijdens het lopen, en er is overduidelijke zachte elasticiteit na de voet.

 

Pakket en ondersteuning:

 

Hetzelfde elastische bovenmateriaal als het origineel, het met sok omzoomde ontwerp, kan de voeten een duidelijk wikkelgevoel geven na de voet, en het bovendeel kan goed passen tijdens de training. In vergelijking met andere met sokken gevoerde schoenen, is er geen zeer krappe samentrekking. De met sok omzoomde constructie maakt het mogelijk dat het bovenstuk wordt vastgehouden met de beweging van de voeten. Het voorste uiteinde van het bovenwerk gebruikt een ander materiaal om de tenen te beschermen en de steun van de schoenen te vergroten. Het bovendeel heeft geen grote vervorming tijdens het lopen en biedt uitstekende ondersteuning voor plotselinge kracht of scherpe bochten.

 

De hiel is gemaakt van een taaier materiaal en het luchtkussenrubbermateriaal strekt zich uit en wikkelt zich om de hiel om een ​​sterke ondersteuning voor de enkel te bieden. Wanneer u plotseling van richting verandert, kunt u zien dat de hiel bijna geen vervorming heeft en de enkel volledig stabiliseert. Wanneer u uw schoenen links en rechts draagt, kunt u ook zien dat uw voeten altijd in een stabiele staat zijn.

Dames Nike Air Max 270 AH6789 Licht Oranje Roze

Grip en slijtvastheid:

 

Het buitenzoolmateriaal is gemaakt van dezelfde buitenzool van rubber als de originele, en is verdeeld in een uitstekende positie op de rand van de buitenste bodem. Omdat de Air Max 270 voornamelijk een casual levensstijl is, heeft de buitenzool geen te diepe lijnen, maar zijn er kleine bobbels aan de buitenkant, en de grip is niet vanzelfsprekend. De dikte van de rubberen buitenzool is nog steeds aanzienlijk en is aanvaardbaar in termen van slijtvastheid. Als het lange tijd op ruige wegen wordt gebruikt, is de levensduur van de schoenen naar verwachting niet te lang.

 

demping:

 

Net als bij echte producten, is het uitgerust met een half-palm superatmosfeerpad van 270 °. Xiaobian weegt 57kg. De voet heeft geen andere luchtkussenschoenen. De voet voelt zo hard. Integendeel, het heeft overduidelijke zachtheid. Tijdens het lopen kan het duidelijk de voor de hand liggende vervorming en rebound van het luchtkussen zien. Wanneer u van de aanraking van de voorvoet naar de hiel loopt, voelt u de voor de hand liggende energieterugmelding van het schuim van de voorvoet en het kussen van de achterste palm. Het superatmosfeerkussen biedt meer lucht en uitstekende dempingsprestaties. Het "U" -vormige luchtkussen kan zonder veel moeite worden opgestapt. Na het opstijgen en landen, voel je duidelijk de compressie en rebound van het luchtkussen, en de landing is zeer stabiel, waarbij de meeste druk wordt opgeheven en de gewrichten van de voeten volledig worden beschermd.

Dames Nike Air Max 270 Wit Oranje Blauw Loopschoenen

Over het algemeen is de Nike Air Max 270 uitstekend qua uiterlijk en prestaties, met een consistent bovenmateriaal en origineel dempingsgevoel voor een perfecte beleving. Het elastische bovenwerk heeft verschillende maten ademend mesh in verschillende gebieden om verfrissend en ademend te zorgen. De buitentemperatuur is 35 ° op de testdag, slechts een beetje zwoel. Het met sokken omzoomde ontwerp zorgt voor een uitstekend wikkelgevoel en een comfortabele bovenvoet.

 

Het zachte schuim van de voorvoet biedt sterke ondersteuning. Het 270 ° zichtbare atmosferische kussen zorgt voor een zacht aanvoelend voetgevoel en het extra grote luchtkussen zorgt voor een uitstekend dempingsgevoel. Of u nu loopt of rent, het luchtkussen biedt uitstekende energieterugmelding. De prestaties van het luchtkussen zijn onverwacht, de gevoelens van zachte kogels en demping zijn zeer duidelijk, en het gevoel van de bovenvoet is zeer comfortabel en ondersteunt de behoeften van de dagelijkse sport. Het unieke ontwerp is ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Leave a Comment