Beste Nike Zoom Pegasus Turbo Review

Posted by admin 24-05-2019 0 Comment(s)

Beste Nike Zoom Pegasus Turbo Review

 

In mei 2017 werd de hele marathonbreak van de sensationele ronde herinnerd door vele hardlopers. De Nike Zoom Vaporfly Elite-laarzen van de uitdager Kip Jog werden ook de focus van de schijnwerpers, de progressieve ZoomX. De tussenzool, het ultralichtgewicht en het overdreven uitwendige ontwerp trekken de hardlopers aan om het te proberen, maar de hoge prijs en het kleine aantal zijn onbetaalbaar.

Mannen Nike Air Zoom Pegasus 33 Air Zoom Pegasus Beige Zwart

Sindsdien voldoen Zoom Vaporfly hardloopschoenen van 4% aan de speciale behoeften van de spijkerschoenen, maar veel hardlopers hopen een dagelijkse hardloopschoenen voor training te hebben die ook gebruikmaken van de ZoomX midsole-technologie, omdat Zoom Vaporfly 4% meestal draagt. Het is te sterk om op te staan en de meeste lopers hebben zo'n snelle reactiesnelheid niet echt nodig. Het is in deze eis dat de nieuwe Nike Zoom Pegasus Turbo hardloopschoenen zijn ontstaan, de tussenzool van de schoenen. Zonder koolstofvezelplaat voegt koolstofvezelplaat hardheid toe om de voortstuwing te verbeteren, zodat hardlopers snel uit de grond kunnen "stuiteren", wat resulteert in een snel en iets steviger voetgevoel. Marathonkampioen Kupogog zei ook dat hardloopschoenen met ondersteuning voor koolstofvezelplaten de beste keuze zijn voor de wedstrijddag, maar voor dagelijkse training is deze reactie iets te snel. Nike ZoomX-schuim heeft niet alleen uitstekende energieterugkoppeling, maar ontmoet ook het streven van de hardloper naar comfortabele voeten tijdens de dagelijkse training.

Vrouw Nike Air Zoom Pegasus 30 In Dark Blauw Roze Mesh Zoom Pegasus

De hardlopers die vaak meedoen aan de wedstrijd zijn erg bekend met de lichtgewicht hardloopschoenen. Of het nu de ultieme marathon-hardloopschoenen zijn of de ultra-lichtgewicht in de dagelijkse training, het ultradunne tussenzoolontwerp wordt op dezelfde manier gebruikt en de tussenzool van dit paar Zoom Pegasus Turbo It is niet bijzonder dun, maar het is erg licht. ZoomX-schuim is tot nu toe ook het lichtste schuimmateriaal van Nike. De heren single US10 yard weegt ongeveer 238 gram, terwijl de single US8 yard voor vrouwen slechts 196 gram weegt.

 

Naast dat het licht genoeg is, is de demping van Zoom Pegasus Turbo ook uitstekend. Vergeleken met andere Nike-schuimmaterialen biedt Nike ZoomX-schuim superieure energieterugkoppeling en meer flexibiliteit. Tot nu toe hebben alleen de Nike Zoom Vaporfly Elite, Nike Zoom Vaporfly 4% hardloopschoenen en de nieuwe Nike Zoom Pegasus Turbo hardloopschoenen de ZoomX middenzooltechnologie, terwijl de eerste twee meer geschikt zijn voor gebruik tijdens het spel en de Zoom Pegasus Turbo meer geschikt voor dagelijkse training. gebruik.

Mannen Nike Air Zoom Pegasus 31 In Zwart Jade

De belangrijkste technische punten van Nike Zoom Pegasus Turbo hardloopschoenen zijn onder andere: ZoomX tussenzool, 10 mm voor en achter hoogteverschil, de bovenkant is gemaakt van een doorschijnend bovenwerk en de veters zijn verweven met Flywire. De kleine wafel op de rubberen buitenzool Het taartvormige verhoogde ontwerp verbetert de demping en biedt grip op meerdere gezichten.

Leave a Comment